Suosittu sinappisilakkafilee on kalapöydän ehdoton herkku juhlapyhinä, esimerkiksi joulun kalapöytään tai muissa perhejuhlissa. Silakkamarinadit sopivat loistavasti myös arkiruoaksi perunoiden ja salaatin kanssa syötäväksi. Suomalaisen nahattoman silakkafileen (59 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, taidolla maustettua sinappikastiketta, sokeria, kurkumaa ja suolaa.Lue lisää
Suosittu sinappisilakkafilee on kalapöydän ehdoton herkku juhlapyhinä, esimerkiksi joulun kalapöytään tai muissa perhejuhlissa. Silakkamarinadit sopivat loistavasti myös arkiruoaksi perunoiden ja salaatin kanssa syötäväksi. Suomalaisen nahattoman silakkafileen (59 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, taidolla maustettua sinappikastiketta, sokeria, kurkumaa ja suolaa. Sinappisilakkafilee valmistetaan Selkämerestä vastuullisesti pyydetystä MSC-sertifioidusta silakasta.
Ainesosaluettelo
nahaton SILAKKAfilee 59 % (Clupea harengus membras), rapsiöljy, vesi, sokeri, etikka, SINAPINSIEMEN 1,8 %, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, kurkuma), sakeuttamisaine (E415), säilöntäaine (E202), väri (E160a), paprikauute. Silakan alkuperämaa: Suomi.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Sinappi
Säilytysohje
Säilyy avattuna 7 vrk