Tammisaaressa valmistetut Jalotofu-luomutofut sopivat proteiiniksi tai lihan paikalle melkeinpä mihin vaan ruokaan. Jalotofu Marinoitu on valmiiksi marinoitu ja valmis suoraan pannulle tai vaikkapa grilliin. Basilikalla, valkosipulilla ja perinteisellä japanilaisella Shoyu-soijakastikkeella maustettu Lue lisää
Tammisaaressa valmistetut Jalotofu-luomutofut sopivat proteiiniksi tai lihan paikalle melkeinpä mihin vaan ruokaan. Jalotofu Marinoitu on valmiiksi marinoitu ja valmis suoraan pannulle tai vaikkapa grilliin. Basilikalla, valkosipulilla ja perinteisellä japanilaisella Shoyu-soijakastikkeella maustettu Jalotofu Marinoitu valmistuu parhaiten kaavalla kuivaa - revi, kuutioi tai siivuta - paista rapeaksi - ja lisää ruokaan! Inspiroivia kasvisreseptejä: http://www.jalotofu.fi/reseptit Perinteisesti, suomalaisella twistillä valmistettu luomutofu sisältää palkokasvin omaa proteiinia, rasvoja ja hiilihydraattia ja sopii moniin erilaisiin ruokavalioihin.
Ainesosaluettelo
luomu SOIJAPAPU (66%), vesi, luomu SOIJAkastike (luomu SOIJAPAPU, luomu VEHNÄ, merisuola), luomu valkosipuli, luomu basilika.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Käyttövinkki: Viipaloi tofu, paista pannulla ja tarjoile.
Säilytysohje
Säilytys alle: +6?C. Säilyy avattuna jääkaapissa 3 vrk.