Tammisaaressa valmistetut Jalotofut sopivat proteiiniksi tai lihan paikalle melkeinpä mihin vaan ruokaan. Jalotofu Kylmäsavu yhdistettynä perinteisellä japanilaisella Shoyu-soijakastikkeella on tehty suomalaiseen makuun kolahtavaksi ja tutun savunmakuisena se on valmis suoraan pannulle tai vaikkapa grilliin.Lue lisää
Tammisaaressa valmistetut Jalotofut sopivat proteiiniksi tai lihan paikalle melkeinpä mihin vaan ruokaan. Jalotofu Kylmäsavu yhdistettynä perinteisellä japanilaisella Shoyu-soijakastikkeella on tehty suomalaiseen makuun kolahtavaksi ja tutun savunmakuisena se on valmis suoraan pannulle tai vaikkapa grilliin. Jalotofu Kylmäsavu valmistuu parhaiten kaavalla kuivaa - revi, kuutioi tai siivuta - paista rapeaksi - ja lisää ruokaan! Inspiroivia kasvisreseptejä: http://www.jalotofu.fi/reseptit Perinteisesti, suomalaisella twistillä valmistettu kylmäsavutofu sisältää palkokasvin omaa proteiinia, rasvoja ja hiilihydraattia ja sopii moniin erilaisiin ruokavalioihin.
Ainesosaluettelo
SOIJAPAPU (61 %), vesi, SOIJAkastike (SOIJAPAPU, VEHNÄ ja merisuola), savuaromi.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Käyttövinkki: Viipaloi tofu, paista pannulla ja tarjoile.
Säilytysohje
-Säilytys alle: +6?C. Säilyy avattuna jääkaapissa 3 vrk.