Jalostajan Kasvishernekeitto kietoo ekologiseen purkkiin herkullisen maun ja kevyen ruokailun perinteisellä reseptillä. Kasvishernari on 100 % lisäaineeton ja maukas ruoka arjen kiireisiin. Jalostajan hernekeitto on kotimainen klassikko jo vuodesta 1952. Suomen Turussa valmistetusta valikoimasta Lue lisää
Jalostajan Kasvishernekeitto kietoo ekologiseen purkkiin herkullisen maun ja kevyen ruokailun perinteisellä reseptillä. Kasvishernari on 100 % lisäaineeton ja maukas ruoka arjen kiireisiin. Jalostajan hernekeitto on kotimainen klassikko jo vuodesta 1952. Suomen Turussa valmistetusta valikoimasta löydät sopivan hernekeiton jokaiselle hernarinystävälle: tyhjennä vain purkin sisältö kattilaan, lisää vesi, kuumenna ja nauti! Jalostajan hernekeitto säilyy avaamattomana huoneenlämmössä pitkään, ja säilyketölkkimme ovat helposti lajiteltavia - laita tölkki huuhdeltuna metallinkeräykseen.
Ainesosaluettelo
Vesi, herne, sipuli (17 %), porkkana (10 %), suola, mausteet (timjami, meirami). Suolapitoisuus nautintavalmiissa tuotteessa n. 0,8 %.
Käyttö-/valmistusohje
Lisää 1/2 (n. 2 dl) tölkillistä vettä, sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi kattilassa tai lämmitä mikrossa 3-4 min välillä sekoittaen.
Säilytysohje
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.