Jalostajan Tonnikalapasteija on gluteeniton ja säilöntäaineeton herkku. Purista tonnikalapasteijaa sellaisenaan leivän päälle tai nauti vaikkapa keitettyjen kananmunien kera. Jalostajan Suomessa valmistetut ja monipuoliset pasteijat sopivat sekä arkena leivän päälle että moniin juhlapöydän tarjoiluihin.Lue lisää
Jalostajan Tonnikalapasteija on gluteeniton ja säilöntäaineeton herkku. Purista tonnikalapasteijaa sellaisenaan leivän päälle tai nauti vaikkapa keitettyjen kananmunien kera. Jalostajan Suomessa valmistetut ja monipuoliset pasteijat sopivat sekä arkena leivän päälle että moniin juhlapöydän tarjoiluihin. Herkulliset pasteijat on pakattu tuubeihin ja avaamattomina ne säilyvät huoneenlämmössä pitkään.
Ainesosaluettelo
Kasviöljy (rypsi/rapsi), TONNIKALA (30 %, Katsuwonus pelamis / Thunnus sp, FAO77/81/87), vesi, KANANMUNA, MAITOjauhe, suola, mausteet (tomaatti, persilja, korianteri, valkopippuri), maissimaltodekstriini, soijaproteiini, dekstroosi, sakeuttamisaine (E466), happamuudensäätöaineet (E300, E330), aromit, väri (E160c).
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Muna, Kala, Maito
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Avattuna n. 1 viikko jääkaapissa.