Vinkki: Laita mousse rengasvuokaan, jäädytä ja tarjoa jäädykkeenä. Katso reseptit ja käyttövinkit www.isomitta.fi Valmiin moussen määrä voi vaihdella riippuen käytetyistä vaahdotusvälineistä.
Ainesosaluettelo
Sokeri, glukoosisiirappi, palmuydinrasva (täysin kovettunut), liivate, Lue lisää
Vinkki: Laita mousse rengasvuokaan, jäädytä ja tarjoa jäädykkeenä. Katso reseptit ja käyttövinkit www.isomitta.fi Valmiin moussen määrä voi vaihdella riippuen käytetyistä vaahdotusvälineistä.
Ainesosaluettelo
Sokeri, glukoosisiirappi, palmuydinrasva (täysin kovettunut), liivate, emulgointaine (E471, E472a), MAITOPROTEIINI, appelsiinijauhe, happo (sitruunahappo), sitruunamehujauhe (1,4%), stabilointaine (E340), aromi, väriaine (riboflaviini).
Allergeenit
Sisältää: Maito , Gelatiini, Appelsiini
Käyttö-/valmistusohje
Sekoita ainekset kylmään (alle +6 °C) laktoosittomaan maitojuomaan ja vaahdota voimakkaasti noin 10 min. kunnes seos on ilmavaa. Kaada mousse tarjoilukulhoon tai pursota jälkiruokamaljoihin. Anna moussen seistä kylmässä n. 20 min, jotta mousse ehtii jäähtyä ja maku ehtii tasaantua.
Säilytysohje
Kuivassa, huoneen lämppöisessä lämpötilassa