Sous vide -menetelmällä valmistettu maukas ja vaivaton riistaruoka. Maistuu mm. perunasoseen kanssa perinteiseen tapaan puolukkahillolla viimeisteltynä. Sopii myös erilaisten piiraiden, paistosten ja laatikoiden raaka-aineeksi.
Ainesosaluettelo
käristysliha (saksanhirvi), pekoni (porsaanliha, Lue lisää
Sous vide -menetelmällä valmistettu maukas ja vaivaton riistaruoka. Maistuu mm. perunasoseen kanssa perinteiseen tapaan puolukkahillolla viimeisteltynä. Sopii myös erilaisten piiraiden, paistosten ja laatikoiden raaka-aineeksi.
Ainesosaluettelo
käristysliha (saksanhirvi), pekoni (porsaanliha, suola, dekstroosi, savuaromi), vesi, maissitärkkelys, jodioitu suola, sokeri, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti). Lihan alkuperä: saksanhirvi, Uusi-Seelanti, pekoni, (EU). Lihapitoisuus 83 %.
Käyttö-/valmistusohje
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min.
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min.
Säilytysohje
Säilytys alle + 6 °C