HK Isosti makua -mikroaterioissa on runsaasti haarukoitavaa. Makkara ja muusi - ateriamme sisältää uuden makumaailman tutusta makkarakastikkeesta ja muusista. Annoksessa HK-Sinistä lenkkiä, täyteläistä juustokastiketta ja maukasta muusia. Mikrovalmis annosateria lämpenee mikrossa muutamassa minuutissa ja annoksen voi nauttia pakkauksestaan.Lue lisää
HK Isosti makua -mikroaterioissa on runsaasti haarukoitavaa. Makkara ja muusi - ateriamme sisältää uuden makumaailman tutusta makkarakastikkeesta ja muusista. Annoksessa HK-Sinistä lenkkiä, täyteläistä juustokastiketta ja maukasta muusia. Mikrovalmis annosateria lämpenee mikrossa muutamassa minuutissa ja annoksen voi nauttia pakkauksestaan. Isosti makua - valmisruoat valmistamme Suomessa, aina suomalaisesta lihasta.
Ainesosaluettelo
Perunamuusi (peruna, vesi, laktoositon KERMA, laktoositon VOI, jodioitu suola, perunarae), makkarakuutiot (21 %) (suomalainen porsaan- ja naudanliha, vesi, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, perunajauho, kamara, silava, jodioitu suola, naudanrasva, dekstroosi, stabilointiaine (E450), lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. korianteri, valko- ja mustapippuri), aromit (mm. savu), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250)), kastike (vesi, kasvirasvasekoite (laktoositon rasvaton MAITO, vesi, rypsiöljy, muunnettu tärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (karoteenit)), laktoositon sulateJUUSTO (MAITO, hapate, juoksute, MAITOrasva, stabilointiaine (E509), sulatesuolat (E331, E340, E452), tomaattikastike (tomaattisose, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, inverttisokerisiirappi, suola, aromi), SINAPPI (vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, SINAPINSIEMEN, suola, mausteet (mm. valkosipuli), aromi, väri (E150d)), kirsikkatomaatti, sipuli, rypsiöljy.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Mikroaaltouunissa (750 W): Poista pahvikotelo. Tee kalvoon muutamia reikiä ja kuumenna 2-3 min. Poista kalvo repäisemällä.
Mikroaaltouunissa (750 W): Poista pahvikotelo. Tee kalvoon muutamia reikiä ja kuumenna 2-3 min. Poista kalvo repäisemällä.
Säilytysohje
alle + 6 °C