HK Maakarit® Huberin Huilu on nappiosuma laatutietoisille makkaran ystäville. Täyteläisen ja reilun kokoisen artesaanimakkaran resepti on kokkien, Mika Roiton ja Pekka Salmelan käsialaa. Lihaisa grillimakkara on maustettu jalapenolla ja cheddarilla, joka tuo makkaraan sopivasti makua ja mehevyyttä.Lue lisää
HK Maakarit® Huberin Huilu on nappiosuma laatutietoisille makkaran ystäville. Täyteläisen ja reilun kokoisen artesaanimakkaran resepti on kokkien, Mika Roiton ja Pekka Salmelan käsialaa. Lihaisa grillimakkara on maustettu jalapenolla ja cheddarilla, joka tuo makkaraan sopivasti makua ja mehevyyttä. Mausteisen makkaran lisukkeena toimii raikas coleslaw. HK Maakarit® -artesaanimakkarat valmistetaan Vantaan Pakkalassa perinteisiin kädentaitoihin luottaen, aina suomalaisesta lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosaluettelo
suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, cheddarJUUSTO (9 %), MAITOjauhe, mausteet (sipuli, mustapippuri, jalapeno, valkosipuli), jodioitu suola, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 82 %.
Allergeenit
Sisältää: Maito