Perinteisellä reseptillä Suomessa valmistettu maukas kaalikääryle. Kaalikuori kätkee sisäänsä miedosti maustetun liha-riisi täytteen. Täytteen viljaporsaan ja naudanliha on suomalaista tuotantoa.
Ainesosaluettelo
Suomalainen kaali 64 %, riisi, suomalainen sianliha 11 %, suomalainen Lue lisää
Perinteisellä reseptillä Suomessa valmistettu maukas kaalikääryle. Kaalikuori kätkee sisäänsä miedosti maustetun liha-riisi täytteen. Täytteen viljaporsaan ja naudanliha on suomalaista tuotantoa.
Ainesosaluettelo
Suomalainen kaali 64 %, riisi, suomalainen sianliha 11 %, suomalainen naudanliha 7 %, siirappi, vesi, sipuli, rypsiöljy, suola, lihaliemijauhe (suola, maltodekstriini, aromit, sokeri), valkopippuri.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata kaalikäärylevuoka kylmiössä. Poista kartonkikansi. Kuumenna yhdistelmäuunissa/kiertoilmassa 150 °C 40-60 min. Paistoaika ja -lämpö ohjeellisia.
Säilytysohje
Säilytys alle - 18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.