Kotimainen ja rapeaksi paistuva Härkis Härkäpapumuru sopii salaatteihin, erilaisiin pastoihin ja kastikkeisiin. Käyttövalmiin murun voi lisätä myös sellaisenaan kiusauksiin, vuokaruokiin, pizzoihin tai suolaisten leivonnaisten ja piirakoiden täytteisiin. Maustamattoman murun maustat tarvittaessa helposti omaan käyttöön sopivaksi.Lue lisää
Kotimainen ja rapeaksi paistuva Härkis Härkäpapumuru sopii salaatteihin, erilaisiin pastoihin ja kastikkeisiin. Käyttövalmiin murun voi lisätä myös sellaisenaan kiusauksiin, vuokaruokiin, pizzoihin tai suolaisten leivonnaisten ja piirakoiden täytteisiin. Maustamattoman murun maustat tarvittaessa helposti omaan käyttöön sopivaksi. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki.
Ainesosaluettelo
Vesi, herneproteiini, härkäpapu (8,6 %, Suomi), rapsiöljy. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.
Allergeenit
Sisältää: Palkokasvit, Herne
Saattaa sisältää: Kaura
Käyttö-/valmistusohje
Uunissa 200 °C:ssa n. 3 min tai kuumalla pannulla n. 2 min. Käyttövalmis myös sellaisenaan ilman kuumennusta.
Säilytysohje
Säilytys huoneenlämmössä (18-22 °C). Säilyy avattuna jääkaapissa (alle 6 °C) n. 3-4 vrk.