VegepihviMIX antaa mahdollisuuden luoda oman vegaanisen pihvin, pyörykän tai murekkeen ravintolan tai kahvilan keittiöön. 94 % suomalaisia kasviproteiineja: Härkäpapua, kauraa, hamppua. Lisäksi kuivattuja vihanneksia jauhettuna, mausteita ja psyllium kuitua. Lisäaineeton. Lisää vain kuuma vesi ja tippa öljyä.Lue lisää
VegepihviMIX antaa mahdollisuuden luoda oman vegaanisen pihvin, pyörykän tai murekkeen ravintolan tai kahvilan keittiöön. 94 % suomalaisia kasviproteiineja: Härkäpapua, kauraa, hamppua. Lisäksi kuivattuja vihanneksia jauhettuna, mausteita ja psyllium kuitua. Lisäaineeton. Lisää vain kuuma vesi ja tippa öljyä. Sekoita taikinaksi ja turvota. Lisää halutessasi omia makuja, tuoreita kasviksia, juustoa, sieniä tai villiyrttejä. Näin saat oman tuotteen ruokalistan vegaaniseen burgeriin, lounaalle tai brunssille buffettiin. Helppo valmistaa ja pysyy kasassa myös buffassa. Sellaisenaankin toimii, mutta lisää omaa makua tai sesongin kasviksia, niin saat vielä paremman! Annoksesi pääraaka-aineen hinnasta muodostuu erittäin kilpailukykyinen.
Ainesosaluettelo
Härkäpapu, kuorittu hampunsiemen,hamppuproteiini, puhdaskaura, psylliumrouhe, sipulijauhe, porkkana,palsternakka, purjo, persilja, SINAPPIJAUHE, mustapippuri, merisuola
Allergeenit
Sisältää: Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Ohje: Kaada pussin sisältö kulhoon. Sekoita joukkoon 1,45 litraa kuumaa vettä (65-85 astetta) sekä 0,5 dl öljyä. Kääntele taikinaksi käsin tai yleiskoneen kulhossa melalla muutama minuutti. Lisää halutessasi hieman raastettuja vihanneksia, esim porkkanaa, zucchinia tai säilykepunajuurta. Voit myös lisätä halutessasi yrttejä ja mausteita. Voit leivittää pihvit myös kuorituilla hampunsiemenillä. Anna taikinan turvota 20-30 minuuttia ja leivo pihveiksi tai pulliksi. Paista pannulla tai friteeraa. Loppukypsennyksen voi tehdä uunissa muutama minuutin ajan.
Ohje: Kaada pussin sisältö kulhoon. Sekoita joukkoon 1,45 litraa kuumaa vettä (65-85 astetta) sekä 0,5 dl öljyä. Kääntele taikinaksi käsin tai yleiskoneen kulhossa melalla muutama minuutti. Lisää halutessasi hieman raastettuja vihanneksia, esim porkkanaa, zucchinia tai säilykepunajuurta. Voit myös lisätä halutessasi yrttejä ja mausteita. Voit leivittää pihvit myös kuorituilla hampunsiemenillä. Anna taikinan turvota 20-30 minuuttia ja leivo pihveiksi tai pulliksi. Paista pannulla tai friteeraa. Loppukypsennyksen voi tehdä uunissa muutama minuutin ajan.