Minipizza/focaccia pepperonilla ja mozzarellalla. Helppo ja nopea valmistaa, täydellinen lounaaksi tai välipalaksi. Valmistuu 12-16 minuutissa.
Ainesosaluettelo
63,4 % pizzapohja (VEHNÄjauho, vesi, hiiva, rypsiöljy, VEHNÄgluteeni, suola, emulgointiaine (E 472e), stabilointiaine (E 412), Lue lisää
Minipizza/focaccia pepperonilla ja mozzarellalla. Helppo ja nopea valmistaa, täydellinen lounaaksi tai välipalaksi. Valmistuu 12-16 minuutissa.
Ainesosaluettelo
63,4 % pizzapohja (VEHNÄjauho, vesi, hiiva, rypsiöljy, VEHNÄgluteeni, suola, emulgointiaine (E 472e), stabilointiaine (E 412), jauhoparanne (E 300)), 12,2 % tomaattikastike (vesi, tomaattipyre, sokeri, suola, sakeuttamisaine (E1422), valkosipuli, oregano, basilika, meirami), 7,9 % pepperoni (josta 74 % sianlihaa, silava, suola, mausteet (kumina, korianteri, pippuri, anis), dekstroosi, mausteuutteet (korianteri, pippuri), antioksidantit (E 301, E 316), säilöntäaine (E 250), savu (pyökki)), 6,1 % MOZZARELLA, 6,1 % pizzapäällyste (JUUSTO, palmuöljy, vesi, perunatärkkelys, suola), 4,3 % punainen paprika, oregano.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Älä sulata ennen paistamista. 1. Kuumenna uuni 200°C:seen (kiertoilmauuni 180°C:seen) 2. Poista pakkaus 3. Paista pizzaa uunin keskitasolla 12-16 minuuttia. 4. Tarkista, että juusto on sulanut. Pizzan sisälämpötilan tulee olla vähintään 70 °C
Säilytysohje
Pakastettuna -18 °C tai kylmemmässä.