Herkullinen minipizza kinkulla, mozzarellalla ja cheddarjuustolla. Helppo ja nopea valmistaa, täydellinen lounaaksi tai välipalaksi. Valmistuu 10-12 minuutissa.
Ainesosaluettelo
61,3 % pizzapohja (VEHNÄjauho, vesi, hiiva, rypsiöljy, VEHNÄgluteeni, suola, emulgointiaine (E 472e), stabilointiaine Lue lisää
Herkullinen minipizza kinkulla, mozzarellalla ja cheddarjuustolla. Helppo ja nopea valmistaa, täydellinen lounaaksi tai välipalaksi. Valmistuu 10-12 minuutissa.
Ainesosaluettelo
61,3 % pizzapohja (VEHNÄjauho, vesi, hiiva, rypsiöljy, VEHNÄgluteeni, suola, emulgointiaine (E 472e), stabilointiaine (E 412), jauhoparanne (E 300)), 13,6 % tomaattikastike (vesi, tomaattipyree, sokeri, suola, sakeuttamisaine (E1422), valkosipuli, oregano, basilika, meirami), 11,9 % kinkku johon lisätty vesi (60 % sianlihaa, vesi, suola, perunatärkkelys, dekstroosi, stabilointiaine (E 407), antioksidantti (E 316), säilöntäaine (E 250), savuaromi, aromi), 4,5 % MOZZARELLA, 4,5 % pizzapäällyste (JUUSTO, palmuöljy, vesi, perunatärkkelys, suola), 4,2 % cheddar (MAITO, suola, hapate (MAITO), juoksute, väri (E 160a)).
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Älä sulata ennen paistamista. 1. Kuumenna uuni 200°C:seen (kiertoilmauuni 180°C:seen) 2. Poista pakkaus 3. Paista pizzaa uunin keskitasolla 12-16 minuuttia. 4. Tarkista, että juusto on sulanut. Pizzan sisälämpötilan tulee olla vähintään 70 °C
Säilytysohje
Pakastettuna -18 °C tai kylmemmässä.