Rapea, paneroitu kalarulla Punakampelasta, jossa herkullinen juusto-parsakaalitäyte.
Ainesosaluettelo
: Punakampela* (KALA) 32 % (*Pleuronectes platessa*), VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, parsakaali 7,5 %, cheddarjuusto 5,4% (MAITO), MAITO, tärkkelys (VEHNÄ, maissi, peruna), porkkana, voi Lue lisää
Rapea, paneroitu kalarulla Punakampelasta, jossa herkullinen juusto-parsakaalitäyte.
Ainesosaluettelo
: Punakampela* (KALA) 32 % (*Pleuronectes platessa*), VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, parsakaali 7,5 %, cheddarjuusto 5,4% (MAITO), MAITO, tärkkelys (VEHNÄ, maissi, peruna), porkkana, voi (MAITO), juustojauhe (MAITO), VEHNÄGLUTEENI, suola, hiiva, kerma (MAITO), rypälesokeri, heraproteiini (MAITO), sitruunamehutiiviste, mausteet (pippuri, kurkuma, cayenne), SINAPPIJAUHE.*Pyydetty koillis-Atlantilta (Pohjanmeri, Skagerrak ja Kattegat. Fileoitu, mutta saattaa sisältää ruotoja.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kala, Maito , Sinappi, Vehnä, Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA KIERTOILMAUUNI: Aseta uunipellille leivinpaperin päälle ja kuumenna 175°C n. 25-30 min. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu (70°C) ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.