Herkullinen kalafilee yritti-juustotäytteellä.
Ainesosaluettelo
Alaskanseitifilee* (KALA) 50 % (*Theragra chalcogramma*), rapsiöljy, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, hiiva, suola, mausteet[kurkuma, paprika]), VEHNÄJAUHO, edamjuusto (MAITO) 5 %, MAITO, riisitärkkelys, persilja, rasvaton Lue lisää
Herkullinen kalafilee yritti-juustotäytteellä.
Ainesosaluettelo
Alaskanseitifilee* (KALA) 50 % (*Theragra chalcogramma*), rapsiöljy, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, hiiva, suola, mausteet[kurkuma, paprika]), VEHNÄJAUHO, edamjuusto (MAITO) 5 %, MAITO, riisitärkkelys, persilja, rasvaton MAITOJAUHE,KANANMUNANVALKUAISJAUHE, riisijauho, suola, KANANMUNAJAUHE, valkosipulijauhe, KANANMUNANKELTUAISJAUHE, juusto (MAITO,KANANMUNA), valkopippuri.*Pyydetty koillistelta tai luoteiselta Tyyneltämereltä. Saattaa sisältää ruotoja. *Kiitos, että valitsit mereneläviä, jotka täyttävät MSC:n maailmanlaajuiset kestävän kehityksen standardit. Yhdessä voimme suojella tulevaisuuden kalakantoja. www.msc.org/fi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Kala, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA KIERTOILMAUUNI: Aseta kalat uunivuokaan leivinpaperille ja kuumenna 225°C 15-18 min. Riski täytteen vuotamisesta kasvaa, jos kypsennysaika on liian pitkä. Tarkista, että ruoka on kauttaaltaan lämmitetty (70°C) ennen tarjoilua.