Green Cuisine Vegenuggetit ovat herkullinen kasvisvaihtoehto kana- tai kalanuggeteille. Nuggetit sopivat mainiosti aterian proteiiniosaksi tai myös snackseina esimerkiksi dippien kera. Rapeat nuggetit valmistuu helposti uunissa noin 12 minuutissa. Tuote sopii myös vegaaneille.
Ainesosaluettelo
Rehydratoitu VEHNÄPROTEIINI 38 %, rapsiöljy, VEHNÄJAUHO, vesi, maissijauho, bambukuitu, stabilointiaine (metyyliselluloosa), tapiokatärkkelys, suola, luontainen aromi (VEHNÄ), valkosipulijauhe, valkopippuri, hiiva, nostatusaineet (ammoniumkarbonaatit), sipulijauhe, paprikajauhe, kurkuma. Saattaa sisältää MAITOA, PALKOKASVEJA
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Kypsennysaika voi vaihdella laitekohtaisesti. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua.
KIERTOILMAUUNI 210 °C 8-10 min. 1. Esilämmitä uuni ja aseta 1 kg nuggetteja leivinpaperille matalareunaiseen uunivuokaan. 2. Kuumenna kunnes väri on kullanruskea UPPOPAISTO: 180 °C 3-6 min."
Säilytysohje
Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.