Green Cuisine vegaaniset palat ovat maultaan ja koostumukseltaan erinomaisia ja ovat ilmastoystävällinen vaihtoehto kanalle. Vegaaniset palat soveltuvat käytettäväksi erilaisissa padoissa, kastikkeissa, salaateissa tai vaikka pizzan täytteenä. Proteiininlähteenä vehnä- ja herneproteiini.
Ainesosaluettelo
Vesi, Lue lisää
Green Cuisine vegaaniset palat ovat maultaan ja koostumukseltaan erinomaisia ja ovat ilmastoystävällinen vaihtoehto kanalle. Vegaaniset palat soveltuvat käytettäväksi erilaisissa padoissa, kastikkeissa, salaateissa tai vaikka pizzan täytteenä. Proteiininlähteenä vehnä- ja herneproteiini.
Ainesosaluettelo
Vesi, kasviproteiini 22 % (VEHNÄPROTEIINI, herneproteiini), kasvisöljy (rapsi-, auringonkukkaöljy), stabilointiaine (metyyliselluloosa, E407a, E425), VEHNÄJAUHO, etikka, luontainen aromi, perunatärkkelys, mausteet (sipuli, valkosipuli, pippuri)
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
VALMISTUS JÄISENÄ / KUUMENNETTAVA KIERTOILMAUUNI 200 ° C 12-14 min. 1. Esilämmitä uuni ja aseta noin 1,5 kg matalareunaiseen GN-vuokaan. 2. Mausta ja lisää hieman öljyä. 3. Sekoita muutaman kerran kuumennuksen aikana saadaksesi tasaisen värin. Kuumenna, kunnes väri on kullanruskea. PAISTINPANNU 5-8 min. 1. Paista keskilämmöllä pienessä öljyssä. 2. Kääntele paloja muutaman kerran paistamisen aikana. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu (70°C) ennen tarjoilua.