Brittiläinen klassikko herkullisina kalanuggetteina. MSC-sertifioidusta alaskanseitifileistä prosessoidut palat on muotoiltu ja tempurataikinalla kuorrutettu ja lopuksi kevyesti paistettu täydelliseen rapeuteen. Syö välipalana tai tarjoile ranskanperunoiden ja hyvän kastikkeen kanssa illalliseksi.Lue lisää
Brittiläinen klassikko herkullisina kalanuggetteina. MSC-sertifioidusta alaskanseitifileistä prosessoidut palat on muotoiltu ja tempurataikinalla kuorrutettu ja lopuksi kevyesti paistettu täydelliseen rapeuteen. Syö välipalana tai tarjoile ranskanperunoiden ja hyvän kastikkeen kanssa illalliseksi.
Ainesosaluettelo
Alaskanseiti* (KALA) 44 % (*Theragra chalcogramma*), VEHNAJÄUHO, vesi, rapsiöljy, tärkkelys (peruna, VEHNÄ), nostatusaineet (E450, E500), suola, riisijauho, rypälesokeri, maissijauho, VEHNÄGLUTEENI, rasvaton MAITOJAUHE. *Pyydetty koilliselta tai luoteiselta Tyyneltämereltä
Allergeenit
Sisältää: Alaskanseiti, Kala, Vehnä, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Kypsennysaika voi vaihdella laitekohtaisesti. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua
Kiertoilmauuni: 200°C, noin 10 min. Uppopaisto: 170°C, noin 5 min.
Säilytysohje
Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.