Lohi- ja alaskanseitipyreetä, kananmunaa ja mausteita - hieno yhdistelmä ja yksinkertaisesti hyvää!
Ainesosaluettelo
Lohi* (KALA) (*Salmo salar*) 38 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, alaskanseiti** (KALA) (*Gadus chalcogrammus*) 17 %, rapsiöljy, KANANMUNAN KELTUAISJAUHE, muunnettu maissitärkkelys, Lue lisää
Lohi- ja alaskanseitipyreetä, kananmunaa ja mausteita - hieno yhdistelmä ja yksinkertaisesti hyvää!
Ainesosaluettelo
Lohi* (KALA) (*Salmo salar*) 38 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, alaskanseiti** (KALA) (*Gadus chalcogrammus*) 17 %, rapsiöljy, KANANMUNAN KELTUAISJAUHE, muunnettu maissitärkkelys, kalaliemi (KALAJAUHE, suola, maissitärkkelys, sipulijauhe, auringonkukkaöljy, laakerinlehti, mustapippuri), tomaattipyree, KANANMUNAN KELTUAINEN, suola. *Viljelty Färsaarilla tai Norjassa. ASC-sertifioitu, vastuullisesti kasvatettu. www.asc-aqua.org **Pyydetty luoteiselta Tyyneltämereltä. Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 15-17 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 4-5 minuuttia