Kukkakaalitimbaali sopii hyvin lihan ja kalan lisäkkeeksi. Esiluokkaista kukkakaalia ja mausteena hienonnettua persiljaa.
Ainesosaluettelo
Kukkakaali 63%, KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, MUNANVALKUAISJAUHE, suola, kasvisjauhe (sipuli, palsternakka, porkkana), persilja, perunatärkkelys, happo (sitruunahappo), mausteet ja mausteuute.Lue lisää
Kukkakaalitimbaali sopii hyvin lihan ja kalan lisäkkeeksi. Esiluokkaista kukkakaalia ja mausteena hienonnettua persiljaa.
Ainesosaluettelo
Kukkakaali 63%, KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, MUNANVALKUAISJAUHE, suola, kasvisjauhe (sipuli, palsternakka, porkkana), persilja, perunatärkkelys, happo (sitruunahappo), mausteet ja mausteuute.
Allergeenit
Sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.