Kukkakaalitimbaali sopii hyvin lihan ja kalan lisäkkeeksi. Esiluokkaista kukkakaalia ja mausteena hienonnettua persiljaa.
Ainesosaluettelo
Kukkakaali 62 %, vesi, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, MUNANVALKUAISJAUHE, kasvisliemi (suola, perunatärkkelys, Lue lisää
Kukkakaalitimbaali sopii hyvin lihan ja kalan lisäkkeeksi. Esiluokkaista kukkakaalia ja mausteena hienonnettua persiljaa.
Ainesosaluettelo
Kukkakaali 62 %, vesi, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, MUNANVALKUAISJAUHE, kasvisliemi (suola, perunatärkkelys, sipulijauhe, palsternakkajauhe, porkkanajauhe, rapsiöljy, lipstikkauute, purjosipuliuute, lipstikka, kurkuma), suola, sipulijauhe, persilja, valkopippuri.
Allergeenit
Sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä höyryuuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 12 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia kannella peitettnä. VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.