Valmis, vakuumiin pakattu juustoinen lohikastike. Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosaluettelo
LOHI tai KIRJOLOHI 30 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), vesi, laktoositon sulatejuustovalmiste 23 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine Lue lisää
Valmis, vakuumiin pakattu juustoinen lohikastike. Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosaluettelo
LOHI tai KIRJOLOHI 30 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), vesi, laktoositon sulatejuustovalmiste 23 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine (E200)], laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton MAITO (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)], muunnettu tärkkelys, sipuli, purjosipuli, jodioitu suola, rapsiöljy, tilli, valkopippuri. Saattaa sisältää ruotoja
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15-20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia.
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C