Kypsä nesteetön ainesseos maukkaiden liha- tai makkarapohjaisten keittojen valmistamiseksi, vakuumipakkaus. Tuote ei sisällä lisättyä nestettä. Keiton valmistusvaiheessa yhtä pakkausta kohden lisätään 2 l nestettä (esim. vettä) ja n. 700 g makkarakuutioita, kypsiä lihakuutioita tms., jolloin valmiin keiton määrä on 5,7 l.Lue lisää
Kypsä nesteetön ainesseos maukkaiden liha- tai makkarapohjaisten keittojen valmistamiseksi, vakuumipakkaus. Tuote ei sisällä lisättyä nestettä. Keiton valmistusvaiheessa yhtä pakkausta kohden lisätään 2 l nestettä (esim. vettä) ja n. 700 g makkarakuutioita, kypsiä lihakuutioita tms., jolloin valmiin keiton määrä on 5,7 l.
Ainesosaluettelo
Peruna, porkkana, lanttu, purjosipuli, palsternakka, jodioitu suola, mustapippuri, valkopippuri.
Käyttö-/valmistusohje
Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää keiton proteiini (makkara, nakki, jauheliha tms.) sekä 2 l vettä, ja kuumenna kiehuvaksi. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN 1/2 150 mm uunivuokaan ja lisää keiton proteiini sekä 2 l vettä ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia.
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C