Kiireettömästi levännyt. Me ihmiset olemme parhaimmillamme levänneinä. Niin on myös leipä. Patalevon aikana taikina sai levähtää ja kehittää kauraisan makunsa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, KAURANJYVÄ (11 %), VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola (1,5 %), OHRAMALLASUUTE, rapsiöljy, hiiva.Lue lisää
Kiireettömästi levännyt. Me ihmiset olemme parhaimmillamme levänneinä. Niin on myös leipä. Patalevon aikana taikina sai levähtää ja kehittää kauraisan makunsa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, KAURANJYVÄ (11 %), VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola (1,5 %), OHRAMALLASUUTE, rapsiöljy, hiiva. 18 % viljasta on täysjyväkauraa. Taikinajuureen leivottu. Voimakassuolainen. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Ohra, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura
Käyttö-/valmistusohje
Kypsä, esipaistettu pakaste, jolloin se on sulattamalla valmis mutta parhaan laadun ja rapean kuoren saat paistamalla leivän sulatettuna. Paisto-ohje: Sulata huoneenlämmössä n. 60 min. Höyrytys n. 7 sek paiston alkuun. Paista n. 10-12 min 220 °C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki.