Fallero on ravintolan keittiössä suomalaisesta härkäpavusta kehitetty herkullinen härkäpapufalafel, joka on proteiinipitoinen, ravitseva, sekä vastuullisesti tuotettu. Pinnalta rapeat, sisältä pehmeät ja herkullisen värikkäät Fallerot ovat sekoitus itämaisia makuja, yrttejä ja kotimaisia, ravitsevia raaka-aineita.Lue lisää
Fallero on ravintolan keittiössä suomalaisesta härkäpavusta kehitetty herkullinen härkäpapufalafel, joka on proteiinipitoinen, ravitseva, sekä vastuullisesti tuotettu. Pinnalta rapeat, sisältä pehmeät ja herkullisen värikkäät Fallerot ovat sekoitus itämaisia makuja, yrttejä ja kotimaisia, ravitsevia raaka-aineita.
Ainesosaluettelo
Härkäpapu, paahdettu punajuuri (31 %) (punajuuri, sokeri, rypsiöljy, suola), rypsiöljy, sipuli, härkäpapujauho, mausteet (mm. juustokumina, korianteri, kurkuma), suola, valkosipuli, balsamiviinietikka (rypäletäysmehutiiviste, viinietikka) (sis. SULFIITTEJA), nostatusaine (ruokasooda), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini).
Allergeenit
Sisältää: Rikkidioksidi ja sulfiitit
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ohra, Kaura, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Paista pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 8 minuuttia. Uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Friteerauskeittimessä 175 asteessa 2-3 minuuttia.
Paista pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 8 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia
Säilytysohje
Säilytys alle -18 astetta.