Pinsa-leipien taikina on valmistettu ainutlaatuisella 72 tunnin fermentoinnilla ja esipaisto on tehty aidossa kiviuunissa. Tuote ei sisällä lisäaineita.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, hapantaikina (vesi, VEHNÄJAUHO, hapate) riisijauho, riisisuurimo, SOIJAJAUHO, oliiviöljy, suola, fermentoitu VEHNÄJAUHO, hiiva.Lue lisää
Pinsa-leipien taikina on valmistettu ainutlaatuisella 72 tunnin fermentoinnilla ja esipaisto on tehty aidossa kiviuunissa. Tuote ei sisällä lisäaineita.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, hapantaikina (vesi, VEHNÄJAUHO, hapate) riisijauho, riisisuurimo, SOIJAJAUHO, oliiviöljy, suola, fermentoitu VEHNÄJAUHO, hiiva.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Paista 240 ºC:ssa, 4-6 min. Paisto-ohje on suuntaa antava.
Paista uunissa noin 4-6 minuuttia 240 °C:ssa.
Säilytysohje
Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18 °C) 18 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.