Kinkulla ja emmentaljuustolla täytetty vehnäpanini.
Ainesosaluettelo
VEHNÄLEIPÄ 53% [VEHNÄjauho, vesi, rypsiöljy, sokeri, suola, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, OHRAmallasjauho, sakeuttamisaine (E466), emulgointiaine (E481, E472e, E471), papujauho, dektroosi, tislattu etikka, säilöntäaine (E282, E270), glukoosisiirappi, kuivattu VEHNÄjuuri].Lue lisää
Kinkulla ja emmentaljuustolla täytetty vehnäpanini.
Ainesosaluettelo
VEHNÄLEIPÄ 53% [VEHNÄjauho, vesi, rypsiöljy, sokeri, suola, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, OHRAmallasjauho, sakeuttamisaine (E466), emulgointiaine (E481, E472e, E471), papujauho, dektroosi, tislattu etikka, säilöntäaine (E282, E270), glukoosisiirappi, kuivattu VEHNÄjuuri]. Kinkku 32% [sianliha 96%, vesi, suola, säilöntäaine (E250), stabilointiaine (E451), dektroosi, hapettumisenestoaine (E300), aromi]. EMMENTALJUUSTO 13% [MAITO, suola, stabilointiaine (kalsiumkloridi), hapate, väriaine (karoteeni). Oliiviöljy 2%.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Vehnä, Ohra
Käyttö-/valmistusohje
Sulata jääkaapissa (max. +5 °C) vähintään 8 tuntia. Pariloi noin 4 min. 180 C°. Käytettävä välittömästi avaamisen jälkeen. Valmistusohje on suuntaa antava. Pakattu suojakaasuun.
Säilytysohje
Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä) 12 kk valmistuspäivämäärästä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilyy sulatettuna kylmiössä (0-5 °C) 25 pv. Parasta ennen -päiväys merkittävä sulatetuille tuotteille erikseen.