Klassinen juustokakku, joka on valmistettu pehmeästä tuorejuustosta ja voisesta keksipohjasta, suolatulla kinuskitäytteellä.
Ainesosaluettelo
tuorejuusto 39% (KIRNUPIIMÄ, MAITO, KERMA, LAKTOOSI, suola, stabilointiaine: guarkumi, säilöntäaine: sorbiinihappo, maitohappobakteerit), Lue lisää
Klassinen juustokakku, joka on valmistettu pehmeästä tuorejuustosta ja voisesta keksipohjasta, suolatulla kinuskitäytteellä.
Ainesosaluettelo
tuorejuusto 39% (KIRNUPIIMÄ, MAITO, KERMA, LAKTOOSI, suola, stabilointiaine: guarkumi, säilöntäaine: sorbiinihappo, maitohappobakteerit), Digestive keksimurut (VEHNÄJAUHOT, kasviöljy: palmuöljy, rypsiöljy, sokeri, inverttisokerisiirappi, nostatusaine: E500, suola), sokeri, koko MUNAMASSA, KERMA, VOI, suolattu karamellitäyte 4% (vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosiirappi, glyseroli, palmuöljy, rasvaton MAITOJAUHE, modifioitu tärkkelys, merisuola, stabilointiaineet: selluloosa, gellan-kumi, karamellisokerisiirappi, aromit, elintarvikevärit: E160b, karmiini, E150d, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, emulgointiaine: E435), karamellitäyte 3% (vesi, sokeri, palmurasva, glukoosisiirappi, KERMA-jauhe, modifioitu tärkkelys, sakeutusaineet: selluloosa, E466, emulgointiaine: E472c, karamelli, aromi, happo: sitruunahappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti), vesi, maissitärkkelys, glukoosisiirappi, suola, aromit, sitruunamehutiiviste.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Pähkinät , Hasselpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.