Ihastuttava yhdistelmä punaisia pörröisiä kakkukerroksia ja hieman smetana-tuorejuustokermaa.
Ainesosaluettelo
Red Velvet kakkusekoitus 27% (sokeri, VEHNÄTÄRKKELYS, VEHNÄJAUHO, MAITOPROTEIINI, nostatus-aineet: E450i, E500ii, happamuudensäätöaine: kalsiumkarbonaatti, suola, värit: Lue lisää
Ihastuttava yhdistelmä punaisia pörröisiä kakkukerroksia ja hieman smetana-tuorejuustokermaa.
Ainesosaluettelo
Red Velvet kakkusekoitus 27% (sokeri, VEHNÄTÄRKKELYS, VEHNÄJAUHO, MAITOPROTEIINI, nostatus-aineet: E450i, E500ii, happamuudensäätöaine: kalsiumkarbonaatti, suola, värit: E120, E160a, emulgointiaineet: E472a, E472b, sakeuttamisaine: E415, aromi (vanilja)), kerma (KERMA, stabilointiaine: karrageeni), vesi, rypsiöljy, koko MUNAMASSA, tuorejuusto 6% (pastöroitu KERMA, maitohappobakteeriviljelmä, juoksute, suola, kuitu, stabilointiaine: johanneksenleipäpuukumi), kermavaahto (makea KIRNUPIIMÄ, kasviöljyt (palmunydin, kookos, palmu, rypsi), täysin kovetettu palmunydinöljy, modifioitu tärkkelys, emulgointiaineet: E472b, E435, E433, luontainen vanilja-aromi, vakaaja: E407, väri: beetakaroteeni), kermastabilointiaine (sokeri, dekstroosi, modifioitu tärkkelys, TUOREJUUSTOJAUHE, liivate (nauta), aromi (vanilja), happamuudensäätöaine: sitruunahappo), sokeri, kakkupohjan emulgointiaine (emulgointiaineet: E471, E475, E432, luontainen appelsiiniaromi).
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Pähkinät , Hasselpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6 °C:n lämpötilassa pakkauksessa 5 päivää, avattuna 12 tuntia.