Kaksikerroksinen tumma keksikakku, hapankerma täytteellä. Päällä tummasuklaa. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
HAPAHKERMA 31%, KEFIIRI, sokeri, VEHNÄJAUHO, suklaalla maustettu tryffeli 8% (sokeri, kasvirasvat ja -öljyt (palmu, shea, rypsi), sokeri, vähärasvainen kaakao* 14%, rasvaton Lue lisää
Kaksikerroksinen tumma keksikakku, hapankerma täytteellä. Päällä tummasuklaa. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
HAPAHKERMA 31%, KEFIIRI, sokeri, VEHNÄJAUHO, suklaalla maustettu tryffeli 8% (sokeri, kasvirasvat ja -öljyt (palmu, shea, rypsi), sokeri, vähärasvainen kaakao* 14%, rasvaton MAITOJAUHE, emulgointiaine: lesitiini (SOIJA), vanilliini), KANANMUNAMASSA, vesi, rypsiöljy, vähärasvainen kaakao* 1,4%, dekstroosi, gelatiini (nauta), maissitärkkelys, nostatusaine: ruokasooda, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, jauhojen käsittelyaine: askorbiinihappo.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Soijapavut, Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Pähkinät , Hasselpähkinä, Mantelit, Macadamia-pähkinä, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä, Nilviäiset
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 5 päivää, avattuna 12 tuntia.