Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin
Ainesosaluettelo
Vesi, suola, sipulimehutiiviste 5,0% (sipulitäysmehutiiviste, auringonkukkaöljy), sokeri, salottisipulimehutiiviste 4,0% (salottisipulitäysmehutiiviste, Lue lisää
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin
Ainesosaluettelo
Vesi, suola, sipulimehutiiviste 5,0% (sipulitäysmehutiiviste, auringonkukkaöljy), sokeri, salottisipulimehutiiviste 4,0% (salottisipulitäysmehutiiviste, auringonkukkaöljy), valkoviini, aromit, modifioituperunatärkkelys, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Laimennetun fondinsuolapitoisuus on 0,2* - 0,3** - 0,5*** %.
Käyttö-/valmistusohje
Sekoitettava ennen käyttöä.
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin. 1 l tiivistettyä fondia + 49 l nestettä: 50 l* laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 29 l nestettä: 30 l** laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 19 l nestettä: 20 l*** laimennettua fondia Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,28* - 0,47** - 0,70***%.
Säilytysohje
Säilytys: Voidaan säilyttää normaalissa huoneenlämmössä.