Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin 1 l tiivistettyä fondia + 49 l nestettä: 50 l* laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 29 l nestettä: 30 l** laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia Lue lisää
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin 1 l tiivistettyä fondia + 49 l nestettä: 50 l* laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 29 l nestettä: 30 l** laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 19 l nestettä: 20 l*** laimennettua fondia Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,28* - 0,47** - 0,70***%.
Ainesosaluettelo
Vesi, suola, luontainen aromi, punaviini, kantarellijauhe 3,0%, modifioituperunatärkkelys, tomaattisose, omenatäysmehutiiviste, luontainen purjoaromi, salottisipulitäysmehutiiviste, happo: maitohappo, porkkanamehutiiviste, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, auringonkukkaöljy, luontainenpersilja-aromi. Laimennetun fondinsuolapitoisuus on 0,2* - 0,3** - 0,5*** %.
Allergeenit
Sisältää: Porkkana
Käyttö-/valmistusohje
Ravistettava ennen käyttöä.
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin.
Säilytysohje
Säilytys: Voidaan säilyttää normaalissa huoneenlämmössä.