Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin, pateisiin ja gratiineihin.
Ainesosaluettelo
Vesi, suola, valkoviini, tomaattisose, TURSKAJAUHE 6,2%, SELLERISOSE, brandy, happo: maitohappo, HUMMERIPULVERI (Homarusamericanus) Lue lisää
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin, pateisiin ja gratiineihin.
Ainesosaluettelo
Vesi, suola, valkoviini, tomaattisose, TURSKAJAUHE 6,2%, SELLERISOSE, brandy, happo: maitohappo, HUMMERIPULVERI (Homarusamericanus) 1,2%, aromit (sisältää SELLERIÄ), modifioitu perunatärkkelys, väri: paprikauute, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Saattaa sisältääjäämiä NILVIÄISISTÄ. Laimennetun fondinsuolapitoisuus on 0,2*-0,3**-0,4***%.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Äyriäiset, Selleri
Käyttö-/valmistusohje
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoita ja kastikkeista marinadeihin, pateisiin ja gratiineihin. 1 l tiivistettyä fondia + 49 l nestettä: 50 l* laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 29 l nestettä: 30 l** laimennettua fondia 1 l tiivistettyä fondia + 19 l nestettä: 20 l*** laimennettua fondia Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,25* - 0,42** - 0,64***%.
Säilytysohje
Voidaan säilyttää normaalissa huoneenlämmössä,