A-luokan lihansyöjien suosikin, lihaisan Wilhelmin taatusti tulinen versio. Tämä kelpaa vaativammallekin chiliharrastajalle, muista varata riittävästi juotavaa kyytipojaksi! Tai tee makkarasta chili con carne, chili con makkara.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, silava, mausteet (mm.Lue lisää
A-luokan lihansyöjien suosikin, lihaisan Wilhelmin taatusti tulinen versio. Tämä kelpaa vaativammallekin chiliharrastajalle, muista varata riittävästi juotavaa kyytipojaksi! Tai tee makkarasta chili con carne, chili con makkara.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, silava, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, inkivääri, juustokumina, Carolina Reaper -chili), jodioitu suola, stabilointiaineet (E 1412, E 450), sokeri, hiivauute, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, hydrolysoitu maissiproteiini, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C