Lihaisa perinteinen grillimakkara grillaukseen ja ruuanlaittoon A-luokan lihansyöjille. Monelle se ainoa oikea lihaisa makkara, jonka kaveriksi riittää hyvä sinappi. Mutta kokeile Wilhelmiä myös ruuanlaitossa, esimerkiksi klassisessa pyttipannussa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, silava, stabilointiaineet (E 1412, E 450), mausteet (mm.Lue lisää
Lihaisa perinteinen grillimakkara grillaukseen ja ruuanlaittoon A-luokan lihansyöjille. Monelle se ainoa oikea lihaisa makkara, jonka kaveriksi riittää hyvä sinappi. Mutta kokeile Wilhelmiä myös ruuanlaitossa, esimerkiksi klassisessa pyttipannussa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, silava, stabilointiaineet (E 1412, E 450), mausteet (mm. kumina, chili, korianteri, valkosipuli, inkivääri), aromit (mm. muskottipähkinä), glukoosisiirappi, hapettumisenestoaine E 301, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C