Atrian suomalaisesta broilerinlihasta valmistetun uunimakkaran kevennetty ja kapea versio sisältää vähemmän rasvaa ja suolaa. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Tarjoa kuoreton uunimakkara perinteisenä uunimakkarana juustokuorrutteella, makkarakastikkeessa tai vaikkapa makkarakeitossa. Makkara on herkullista myös sellaisenaan, vaikka grillattuna.Lue lisää
Atrian suomalaisesta broilerinlihasta valmistetun uunimakkaran kevennetty ja kapea versio sisältää vähemmän rasvaa ja suolaa. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Tarjoa kuoreton uunimakkara perinteisenä uunimakkarana juustokuorrutteella, makkarakastikkeessa tai vaikkapa makkarakeitossa. Makkara on herkullista myös sellaisenaan, vaikka grillattuna.
Ainesosaluettelo
vesi, broilerinliha, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), siipikarjanrasva, perunatärkkelys, jodioitu suola, perunakuitu, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, stabilointiaine E 450, dekstroosi, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 160°C, sisälämpö on +75°C. (Noin 12 minuuttia)
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C