Maukkaat kevysti paneroidut Atria Sydänmerkki Kirjolohinugetti Gluteeniton on valmistettu suomalaisesta kirjolohesta. Kirjolohinuggetit sopivat tarjottavaksi osana ateriaa tai sellaisenaan esimerkiksi dippikastikkeen ja salaatin kanssa.
Ainesosaluettelo
KIRJOLOHI 55 % (Oncorhynchus Lue lisää
Maukkaat kevysti paneroidut Atria Sydänmerkki Kirjolohinugetti Gluteeniton on valmistettu suomalaisesta kirjolohesta. Kirjolohinuggetit sopivat tarjottavaksi osana ateriaa tai sellaisenaan esimerkiksi dippikastikkeen ja salaatin kanssa.
Ainesosaluettelo
KIRJOLOHI 55 % (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu, Suomi), peruna, gluteeniton jauhoseos (riisijauho, peruna- ja tapiokatärkkelys, rypsiöljy, dekstroosi, sokeri, hiiva, suola, maissitärkkelys, psylliumkuitu), perunahiutale, palsternakka, mineraalisuola (suola, kaliumkloridi), rapsiöljy, stabilointiaine E 461, valko-, musta- ja maustepippuri
Allergeenit
Sisältää: Kala
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 180 °C, sisälämpöön +75 °C, noin 15 minuuttia.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.