Atria Possun ulkofileepihvi Steakhouse pakkauksessa on kolme mureutettua fileepihviä. Valmiiksi maustettu pihvi on helppo ja varma valinta ja pintamaustettuna grillikin pysyy helpommin puhtaana.Antibioottivapaa-merkintä tämän tuotteen pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria koko elämänsä aikana.Lue lisää
Atria Possun ulkofileepihvi Steakhouse pakkauksessa on kolme mureutettua fileepihviä. Valmiiksi maustettu pihvi on helppo ja varma valinta ja pintamaustettuna grillikin pysyy helpommin puhtaana.Antibioottivapaa-merkintä tämän tuotteen pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria koko elämänsä aikana. Atria kuuluu maailmanlaajuisesti edelläkävijöihin antibioottivapaan lihan tuotannossa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaan ulkofilee (81 %), vesi, rypsiöljy, fariinisokeri, mausteet (mm. paprika, sipuli, chili ancho, mustapippuri, kirveli), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, aromit, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Ota pihvit huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista pihvit kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 8 min kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Kääri pihvit folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua. Kokeile myös Airfryeria 180 °C 10-15 min, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C