Atrian Paneroitu Kanapihvi on valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Paneroitu Kanapihvi sopii hampurilaisiin ja osaksi lounasruoka annoksia yhdessä perunasoseen tai lohkoperunoiden ja maukkaan kastikkeen kanssa. Paneroitu Kanapihvi myydään 5 kg:n pahvipakkauksessa pakastetuotteena. Pihvin paino on 85g ja soveltuu erittäin hyvin hampurilaisiin.Lue lisää
Atrian Paneroitu Kanapihvi on valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Paneroitu Kanapihvi sopii hampurilaisiin ja osaksi lounasruoka annoksia yhdessä perunasoseen tai lohkoperunoiden ja maukkaan kastikkeen kanssa. Paneroitu Kanapihvi myydään 5 kg:n pahvipakkauksessa pakastetuotteena. Pihvin paino on 85g ja soveltuu erittäin hyvin hampurilaisiin.
Ainesosaluettelo
broilerinliha (56 %), vesi, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), rypsiöljy, muunnettu maissi- ja perunatärkkelys, jodioitu suola, VEHNÄ- ja hernekuitu, stabilointiaineet (E 451, E 450, ksantaanikumi), sakeuttamisaine E 1442, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine E 262. Broilerinlihan alkuperä Suomi. Voimakassuolainen
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Ota kanapihvit sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Laita kanapihvit GN- vuokaan ja kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 200 astetta 10-15 minuuttia. Tai rasvakeittimessä 180 -asteisessa öljyssä n. 10 minuuttia
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.