Paneroitu possun fileeleike sopii tarjottavaksi maukkaan kastikkeen ja erilaisten lisukkeiden kanssa. Atria paneroitu possun fileeleike on valmistettu suomalaisesta lihasta. Possun fileeleike on valmiiksi kypsä ja sen valmistamiseen kuluu vain kuumennusaika. Atria Kypsä Paneroitu Possun Fileeleike löytyy 5 kg pakkauskoossa.Lue lisää
Paneroitu possun fileeleike sopii tarjottavaksi maukkaan kastikkeen ja erilaisten lisukkeiden kanssa. Atria paneroitu possun fileeleike on valmistettu suomalaisesta lihasta. Possun fileeleike on valmiiksi kypsä ja sen valmistamiseen kuluu vain kuumennusaika. Atria Kypsä Paneroitu Possun Fileeleike löytyy 5 kg pakkauskoossa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaan ulkofilee (61 %), korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), vesi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä: Asettele leikkeet 1/1 65 mm GN -vuokaan jäisenä limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 15 min. Tai rasvakeittimessä 160°C n. 3,5 min. Sulatus: Kylmiössä +4°C, 1 vrk. Asettele sulatetut leikkeet 1/1 65 mm GN-vuokaan limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 12 min. Tai rasvakeittimessä 170°C n. 2 min.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.