Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu mustamakkara. Perinteiseen tapaan mustamakkara tarjoillaan puolukkahillon ja perunamuusin kera. Tuote on saatavana 6kg pussipakkauksessa.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), sianveri (32 %), naudan rasva, RUISJAUHO, vesi, naudan Lue lisää
Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu mustamakkara. Perinteiseen tapaan mustamakkara tarjoillaan puolukkahillon ja perunamuusin kera. Tuote on saatavana 6kg pussipakkauksessa.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), sianveri (32 %), naudan rasva, RUISJAUHO, vesi, naudan sidekudosproteiini, jodioitu suola, sipuli, kamara, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 160°C, sisälämpö on +75°C. (Noin 15 minuuttia)
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C