Atrian Lohimurekepihvit Pinaattitäytteellä ovat maukkaita lounaalla tarjottavia, valmiiksi täytettyjä kypsiä pihvejä. Pinaattitäytteiset lohimurekepihvit sopivat tarjoiltavaksi perunamuusin, keitettyjen perunoiden tai riisin sekä vaalean kastikkeen kanssa. Lisäkkeeksi sopii maukas porkkanaraaste.Lue lisää
Atrian Lohimurekepihvit Pinaattitäytteellä ovat maukkaita lounaalla tarjottavia, valmiiksi täytettyjä kypsiä pihvejä. Pinaattitäytteiset lohimurekepihvit sopivat tarjoiltavaksi perunamuusin, keitettyjen perunoiden tai riisin sekä vaalean kastikkeen kanssa. Lisäkkeeksi sopii maukas porkkanaraaste. Lohimurekepihvit Pinaattitäytteellä ovat 70 g kokoisia. Pihvit ovat tilattavissa 5,6 kg pakkauskoossa pakastetuotteena.
Ainesosaluettelo
lohimurekepihvi (LOHI 59 % (Salmo salar, kasvatettu, Norja), KANANMUNA, laktoositon KERMA, perunarae, suola, rapsiöljy, mausteet (valko-, musta- ja maustepippuri)), pinaattitäyte (pinaatti 9 %, vesi, laktoositon KERMA, sipuli, maissitärkkelys, laktoositon VOI, suola, mausteet (musta- ja maustepippuri))
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Laita pihvit 1/1 -65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +140 °C, kosteus 40 % sisälämpöön +75 °C.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.