Kypsät ja paneroidut kanan paistipalat ovat maukas liha ateriakokonaisuuteen. Atrian valmiiksi kypsennetyt paistipalat ovat paneroitu maissilla ja valmistettu maistuvasta suomalaisen kanan reisipalasta. Kanan paistipalat ovat saatavilla pakastettuina 5 kg suurtalouskeittiöpakkauksissa ja ne ovat tarkoitettu isoille ammattikeittiöille.Lue lisää
Kypsät ja paneroidut kanan paistipalat ovat maukas liha ateriakokonaisuuteen. Atrian valmiiksi kypsennetyt paistipalat ovat paneroitu maissilla ja valmistettu maistuvasta suomalaisen kanan reisipalasta. Kanan paistipalat ovat saatavilla pakastettuina 5 kg suurtalouskeittiöpakkauksissa ja ne ovat tarkoitettu isoille ammattikeittiöille. Paneroidut paistipalat voidaan tarjoilla esimerkiksi keitetyn riisin, paistettujen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Ainesosaluettelo
broilerin reisileike (94 %), maissirae, vesi, jodioitu suola, mustapippuri. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Ota paistipalat sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Laita paistipalat 1/1 65 mm GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +160 °C sisälämpöön 75 °C, noin 20 minuuttia. Tai rasvakeittimessä 170 °C noin 3 minuuttia.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.