Atrian suomalaisesta sian-, naudan-, ja broilerinlihasta valmistettu kuoreton uunimakkara on valmiiksi halkaistu. Juustoraasteella kuorrutettuna siitä syntyy helposti herkullinen ja perinteinen lounasruoka. Voit myös kokeilla kuorruttaa makkaroita erilaisilla täytteillä, kuten ananas-paprikatäytteellä, kurkku-täytteellä tai oliivi-oreganotäytteellä.Lue lisää
Atrian suomalaisesta sian-, naudan-, ja broilerinlihasta valmistettu kuoreton uunimakkara on valmiiksi halkaistu. Juustoraasteella kuorrutettuna siitä syntyy helposti herkullinen ja perinteinen lounasruoka. Voit myös kokeilla kuorruttaa makkaroita erilaisilla täytteillä, kuten ananas-paprikatäytteellä, kurkku-täytteellä tai oliivi-oreganotäytteellä.
Ainesosaluettelo
vesi, liha (viljaporsas, nauta, broileri), koneellisesti eroteltu siipikarjan- ja viljaporsaanliha (Suomi), silava, perunatärkkelys, siipikarjanrasva, jodioitu suola, kamara, perunakuitu, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, naudan rasva, aromit (mm. paprika), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan-, naudan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C