Atria Hornet Hot Chili tulisesti marinoidut siivet on helppo tapa valmistaa uunissa sormiruokaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden täydentää pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut ja varsisellerit. Lisäksi voit tehdä kanansiiville oman dipin täydentämään jo herkullista makumaailmaa.Lue lisää
Atria Hornet Hot Chili tulisesti marinoidut siivet on helppo tapa valmistaa uunissa sormiruokaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden täydentää pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut ja varsisellerit. Lisäksi voit tehdä kanansiiville oman dipin täydentämään jo herkullista makumaailmaa. Ota siivet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Siivistä saa mukavan rapeita pinnasta, kun ne asettelee uunipellille hieman erilleen toisistaan. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosaluettelo
broilerin siipi (86 %), vesi, jodioitu suola, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, cayenne, chili ancho, jalapeno, paprika), etikka, sokeri, auringonkukkaöljy- ja rasva, etikkajauhe, aromit (mm. voi), dekstroosi, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Ota siivet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250 °C tasalämpöuunissa n. 25 min tai kypsennä airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C