Maukkaat paneroidut kananugetit ovat valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Kananuggetit sopivat tarjottavaksi osana ateriaa tai sellaisenaan esimerkiksi dippikastikkeen ja salaatin kanssa. Atrian kananuggetit ovat laktoosittomia.
Ainesosaluettelo
broilerinliha (58 %), vesi, korppujauho Lue lisää
Maukkaat paneroidut kananugetit ovat valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Kananuggetit sopivat tarjottavaksi osana ateriaa tai sellaisenaan esimerkiksi dippikastikkeen ja salaatin kanssa. Atrian kananuggetit ovat laktoosittomia.
Ainesosaluettelo
broilerinliha (58 %), vesi, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), siipikarjanrasva, VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, perunakuitu, jodioitu suola, VEHNÄTÄRKKELYS, mustapippuri. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Laita nugetit GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 175 °C, sisälämpötila 75 °C, noin 10 minuuttia.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C