Rustiikkiset ja laadukkaat lihapullat ovat valmistettu suomalaisesta naudan- ja viljaporsaanlihasta. Maukkaissa Atria Artesaani lihapullissa näkyy kotikeittiöstä tuttu paistopinta ja niiden lihapitoisuus on korkea. Rustiikkiset lihapullat sopivat tarjottaviksi perunamuusin tai kermaperunoiden kanssa.Lue lisää
Rustiikkiset ja laadukkaat lihapullat ovat valmistettu suomalaisesta naudan- ja viljaporsaanlihasta. Maukkaissa Atria Artesaani lihapullissa näkyy kotikeittiöstä tuttu paistopinta ja niiden lihapitoisuus on korkea. Rustiikkiset lihapullat sopivat tarjottaviksi perunamuusin tai kermaperunoiden kanssa. Voit myös kokeilla lihapullien kanssa perunasalaattia.
Ainesosaluettelo
liha 80 % (viljaporsas, nauta), vesi, mausteet (mm. valkosipuli, korianteri, inkivääri), hernekuitu, perunahiutale, korppujauho (VEHNÄ), herneproteiini, jodioitu suola, aromit, sokeri. Voimakassuolainen. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna pannulla keskilämmöllä yhteensä n. 10 min, uunissa 175 °C n. 15 min tai mikroaaltouunissa (750 W) mikronkestävässä astiassa 2-3 min.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C