Mausteinen makkara on valmistettu suomalaisesta laadukkaasta lihasta perinteisiä kädentaitoja kunnioittaen. Se on maustettu herkullisilla mausteilla suomalaiseen makuun sopivaksi käyttämällä mm. paprikaa ja chiliä. Tuotteessa on korkea lihapitoisuus 87% ja se sopii erinomaisesti grillaukseen, herkutteluun ja ruuanlaittoon.Lue lisää
Mausteinen makkara on valmistettu suomalaisesta laadukkaasta lihasta perinteisiä kädentaitoja kunnioittaen. Se on maustettu herkullisilla mausteilla suomalaiseen makuun sopivaksi käyttämällä mm. paprikaa ja chiliä. Tuotteessa on korkea lihapitoisuus 87% ja se sopii erinomaisesti grillaukseen, herkutteluun ja ruuanlaittoon.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, silava, jodioitu suola, mausteet (valkosipuli, paprika, chili, juustokumina), fariinisokeri, stabilointiaine E 450, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (lammas). Voimakassuolainen. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C