Perinteinen, valurautapannulla paistettu veriohukainen on runsaasti rautaa sisältävä, maukas välipala tai kevyt lounas. Veriohukaiset sopivat tarjottavaksi puolukkahillon kanssa. Kokeile veriohukaisia myös majoneesipohjaisten salaattien kanssa. Atrian valmiit veriohukaiset ovat lämmitystä vailla valmiita.Lue lisää
Perinteinen, valurautapannulla paistettu veriohukainen on runsaasti rautaa sisältävä, maukas välipala tai kevyt lounas. Veriohukaiset sopivat tarjottavaksi puolukkahillon kanssa. Kokeile veriohukaisia myös majoneesipohjaisten salaattien kanssa. Atrian valmiit veriohukaiset ovat lämmitystä vailla valmiita. Voit kuumentaa ohukaiset pannulla miedossa lämmössä, uunissa foliolla peitettynä tai mikroaaltouunissa.
Ainesosaluettelo
sian veri (49 %), RUIS- ja VEHNÄJAUHO, vesi, margariini (rapsiöljy, emulgointiaine E 471), jodioitu suola, mausteet (mm. valkopippuri), hapettumisenestoaine E 331, nostatusaine E 500, dekstroosi. Voimakassuolainen
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ruis, Vehnä
Saattaa sisältää: Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna pannulla miedolla lämmöllä, uunissa 175°C n. 10 min foliolla peitettynä tai mikroaaltouunissa (750 W) mikronkestävässä astiassa 2-3 min.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C