Balkanmakkara on lihaisa ja perinteinen leikkelemakkara. Se maistuu erinomaiselta leivän päällä, leikkelepöydässä tai vaikka voileipäkakussa. Balkanmakkara on voimakkaasti savustettu, mausteinen ja karkearakenteinen leikkelemakkara. Siinä on käytetty sekä sian-, naudan- että broilerinlihaa ja se on maustettu korianterilla, valkopippurilla ja paprikalla.Lue lisää
Balkanmakkara on lihaisa ja perinteinen leikkelemakkara. Se maistuu erinomaiselta leivän päällä, leikkelepöydässä tai vaikka voileipäkakussa. Balkanmakkara on voimakkaasti savustettu, mausteinen ja karkearakenteinen leikkelemakkara. Siinä on käytetty sekä sian-, naudan- että broilerinlihaa ja se on maustettu korianterilla, valkopippurilla ja paprikalla.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta, broileri), vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), jodioitu suola, silava, perunakuitu, stabilointiaine E 450, aromit (mm. muskottipähkinä), mausteet (mm. korianteri, paprika, valkopippuri), hapettumisenestoaine E 301, hydrolysoitu kasviproteiini (rapsi, maissi, auringonkukka), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan-, naudan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C